dejong-inthestates.reismee.nl

Cowboy-dorpjes en de Nederlandse bakker

Hallo, we zijn weer een stuk opgeschoten hoor! Na Boulder doorgereden naar Lake Mead, klein stukkie, hie willen we graag een speedboat huren net als 25 jaar geleden maar dat kan helaas niet, er zit onweer in de lucht ( no honey,so sorry...) we hebben s'ochtends ook al de eclips gemist ( huh was die er daar?) maar die was gelukkig daar ook niet goed te zien;-) was overigens prachtig weer dus tegen de avond Thijs nogmaals geprobeerd bij de bootverhuur ( no sweety, really sorry...)

Volgende dag door naar Bishop , 490 km werkelijk prachtige reis door niemandsland, af en toe een koe op de weg maar verder.... heb 130 km achter dezelfde vrachtwagen gezeten ( nee inhalenwasnietnodig;-)) Daar kwamen we op de JCDiamond RV ranch, een oude dame keek in haar schrijfblok en jawel, de fam.de Jong was expected, hier had de tijd wel een poosje stil gestaan! Weer verbaasd hoe vrolijk en vriendelijk iedereen is, lekker gegeten s'avonds en de volgende morgen brood van de nederlandse bakker Erik Schat die vooraan onze camping zit ( en die eigenlijk heel bekend is# maardatwistenwijweerniet....)

En weer door naar Mariposa, dwars door Yosemite Park wat eigenlijk een beetje Oostenrijks aandoet als je zo uit de dessert komt; Thijs zijn darmen zijn van streek maar we lopen toch nog bijna 4 km op zoek naar de Secouia Gigantica oftewel van die enorme bomen ( grootste heeft stamomtrk van 30 mtr!) ik vond het er erg druk geworden in vergelijking met 25 jr geleden. Overnacht tussen de bomen en de volgende dag naar San Fransisco!

Daar zijn we weer terug in de bewoonde drukke wereld! Beetje cultuurshock, ook op de weg, ik ben achter het stuur weggestapt; dit is meer voor Jelke; wat een hekseketel.... aangekomen toch maar direct de ferrynaar down-town San Fransisco genomen, langs Alcatrez-island. Brrr... koud hier; in Chinatown toch maar een vest voor weinig gescoord.We zitten nu voor het eerst in de camper met een wijntje, te koud buiten!

Reacties

Reacties

Aafke

Je reisverslag eindelijk ontdekt?.Erg leuk. Herbeleving van onze reis. Voor jullie wel andere beleving dan 25 jaar geleden zeker. Veel drukker geworden... Geniet nog lekker aan de Pacific Ocean!!

Sarel

Gelezen!!!! Tof om jullie dagen zo te lezen

Anja

Heb weer met plezier je Blog gelezen!

Eliane

wat a trip ,geweldig ,nog 1 week genieten ,doei knuf ,

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!